Skapa egen hemsida, blogg eller CV

Enkelt. Snabbt. Snygga mallar. Sökmotoroptimerat. Ingen kodning.

Skapa en egen hemsida idag!

Därför ska du ska välja oss

Vårt system kräver inga förkunskaper

Snygg design hostat under snabba servrar stationerade i Sverige

Oavsett prisplan har du obegränsat med utrymme och trafik

Pris från 69 kr/månaden

Prova en månad gratis

Sidorna via egenhemsida.net är anpassade för att synas högt i Google

Systemet är programmerat, optimerat samt designat av Flighton, ett företag med spetskompetenser inom sökmotoroptimering samt webbdesign

Sidorna via egenhemsida.net är anpassade för att synas högt i Google

Våra sidor baseras på konfigurerade verisioner i WordPress. Google älskar sidor som är uppbyggda i CMS-verktyget WordPress

Som kund hos egenhemsida.net kan du del av våra riktlinjer samt rekommendationer om hur du skriver texter som maximerar din närvaro på sökmotorerna

Följ den digitala strömmen och skaffa dig en egen hemsida

Vill du starta en egen hemsida för din blogg eller är du helt enkelt intresserad av att starta eget? Här får du en förstaklassig hemsida helt utan reklam och med högsta design och kvalite till priset av en drink på krogen! Det ska inte vara några svårigheter att komma igång med en egen hemsida. Egenhemsida.net har skapats för att göra det så enkelt som möjligt att skapa hemsida på. I samma veva som det är enkelt så kommer din hemsida leverera bästa möjliga resultat både när det gäller webbdesign samt sökmotoroptimering.

För dig som är nybörjare på att skapa webbsidor eller inte har någon form av erfarenhet så är det inga problem. Med vårt användarvänliga system utvecklat av Flighton AB kan du lätt och enkelt komma ut med din helt egna hemsida redan idag. Som företagare, privatperson, erfaren inom hemsidor eller totalt okunnig. Egenhemsida.net finns för att ge dig det snabbaste och bekvämaste verktyget för att bygga hemsidor på!

Flighton AB har utvecklat egenhemsida och är Sveriges ledande företag inom webbutveckling, sökmotoroptimering och webbdesign.

Klicka på bilderna nedan för att se exempel på hemsidor skapade via egenhemsida.net

tandlakare
Förberedda designmallar förenklar din process av skapandet

Att komma igång med din egna hemsida via oss är enkelt. Kom igång  redan idag med med våra förberedda mallar. Dessa mallar har skapats av våra toppdesigners för alla typer av personligheter och branscher. Ta chansen att bygga din hemsida eller blogg direkt efter dina idéer, smaker och behov. Skapar du en egen hemsida via oss får du en sida som både följer användarens designkrav samt sökmotorernas hårda riktlinjer.

flighton-ab-skarmdump
Flighton AB - Använder egenhemsida.net

Flighton AB som grundat samt utvecklat egenhemsida.net använder sig av systemet vid uppbyggnad av deras egna hemsidor/landningssidor.

sangarstockholm
Koppla gratis* ihop dig med ett eget domännamn

Här kan du koppla ihop din hemsida eller blogg med ett helt eget och unikt domännamn, självklart utan extra kostnad. Exempel på sida Målare Leds Måleri Till exempel www.kenzas.se. För att bli originell och egen. När du har en egen domän kan du marknadsföra dig under ditt egna namn och sammanställa tidigare arbeten, projekt eller idéer på din nya hemsida eller blogg. Du håller helt enkelt allting så organiserat som möjligt. Skapa hemsida via egenhemsida.net är både roligt och effektivt.

*gratis menas med att det ingår och är kostnadsfitt för alla abonnemang

Skärmavbild-2015-11-19-kl.-23.23.40-1024x611
Sveriges Snyggaste Blogg

Upptäck skillnaden mellan blogg och blogg. Idag kommer du mycket längre i ditt bloggande ifall du har en till synes snygg blogg.

advokat
Slipp reklam på bloggen eller hemsidan

Egenhemsidas medlemmar slipper självklart störande reklam och irriterande annonser på din blogg/hemsida. Här kan du hålla en stilren och bekväm miljö för din verksamhet. Dina besökare slipper störande reklam och du behåller en proffsig image även på nätet. Här kan du istället fokusera på att sälja in dig själv eller ditt företag! Önskar du reklam på din blogg går även det att ordna. Detta via våra samarbetspartners som fokuserar på just reklamintäkter via bloggar.

phone11

Snygg modern design
Som är anpassad efter besökarens enheter.

Våra designers har skapat riktigt snygga och moderna mallar för att för att passa dig och din verksamhet. Oavsett om du driver en frisörsalong eller en bilverkstad eller kanske en modeblogg. Vi har mallar till allt. Självklart anpassar sig designen för att på bästa sätt visas på mobil, surfplatta eller dator.

Ditt egna domännamn

Du kan enkelt koppla in ett eget domännamn till din hemsida, tex www.dittnamn.se. Detta ingår självfallet utan extra kostnad. På detta sett kan du se till att tidigare arbeten, projekt eller idéer kan samlas på din nya hemsida. En blogg/hemsida som ligger under en unik domän känns mer egen!

egenhemsidanamn

Skapa din egna hemsida via vår användarvänlig plattform

Med ett superoptimerat system gällande hastighet, professionella mallar och enkla ‘drag n drop’ verktyg utvecklar du din idé och bygger den unika hemsida du vill ska spegla just din verksamhet. Det ska vara enkelt att skapa hemsida idag. När du skapar en egen hemsida hos oss kan du lätt och enkelt anpassa sidan efter dina behov helt utan kodning.

Idag är det trendigt att starta en egen hemsida och på egenhemsida.net vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång.
Hos oss spelar det ingen roll om du tidigare arbetat med webbdesign. Vi är alternativet för dig som  som vill ha en enkel och snabb lösning. Som nybörjare helt utan förkunskaper är detta ett perfekt alternativ. Våra kreativa mallar hjälper dig som ännu inte har ett mål i sikte eller en vision om hur du vill din sida ska se ut.

Skapa hemsida

Egen hemsida till ditt företag, blogg eller som CV - Har du funderat på att ge din verksamhet ett virtuellt ansiktslyft och en mer professionell image utåt? Eller är du kanske i startfasen av att skaffa dig en egen hemsida till exempelvis din hobby eller till ditt företag? Vill du börja blogga eller bloggar redan? Titta in våra bloggar och upplev skillnaden mellan blogg och blogg.

Är det på tiden för dig att starta en egen hemsida? Då är Egenhemsida.net det enkla och snabba valet för dig, då det är det mest användarvänliga svenska system online idag.

Modern egen hemsida till din blogg eller företag.

Vi erbjuder ett kostnadseffektivt upplägg där du kan skapa en egen hemsida som är toppmodern och attraktiv för din verksamhet. Här skapar du en egen hemsida för att i en annonsfri miljö visa bilden av dig och din verksamhet/blogg. Via Egenhemsida.net ser vi till att folk enkelt hittar din hemsida via Google och andra sökmotorer. Du får även din hemsida optimerad samt mobilanpassad för smart phones. Bli kund och påbörja skapandet av din hemsida redan idag.

Enkelt och prisvärt.

Om ni skulle behöva köpa proffshjälp från oss erhåller vi fasta priser på det mesta. Vi kan hjälpa dig med att ta fram unik logotyp, hjälp med domänpekning, hjälp med installation av epost från Google Apps mm. Se vårt utbud av extratjänster här för prisinformation. Vill du ha hjälp inom sökmotoroptimering alternativt önskar skapa en mer avancerad hemsida eller webbshop är du välkommen att kontakta Flighton AB.

Skapa hemsida ska vara enkelt och användarvänligt

Vårt system är enkelt och användarvänligt via våra videomanualer får du hjälp med det mesta men om det inte skulle räcka kan du även köpa extratjänster till fasta priser från oss.

Funderar du på att skapa en egen hemsida? Sluta fundera och bli en del av internet redan idag.

Videomanualer

Titta på våra videomanualers.

Support via vårat forum

Kika in i vårat forum om du har någon fråga du letar svar på.

Skaffa en Invitekod.

“För att använda egenhemsida.net behöver du en Invitekod. Vi delar ut ett begränsat antal koder. Du kan ansöka om en Invitekod till höger”

— Viktor Grahn, grundare egenhemsida.net
Expert på webbutveckling, programmering och sökmotoroptimering.

"Att ska ha en egen hemsida kommer mer och mer bli en hygienfaktor i vår allt mer digitaliserade värld. 

— William Chand, grundare egenhemsida.net
Expert på marknadsföring, PR samt sökmotoroptimering.

Du är i goda händer

Egenhemsida.net optimerats av Sveriges vassaste företag inom webbutveckling, sökmotoroptimering och design. Flighton AB
Vi vll att samtliga till ett vettigt pris ska kunna skapa hemsida. Att skapa en egen hemsida är inte längre en vetenskap.

Glöm inte att först skaffa en Invite

Det är inte allt...

Profesionella Gratisbilder
Enkla designverktyg
Videomanualer
Snabba servrar i Sverige
Textmanualer
Bra support
Sökoptimerat system
Anpassa din sida enkelt

Säker och krypterad betalning

Egenhemsida.net en tjänst från Flighton AB

flighton