Vårt system kräver inga förkunskaper

Snygg design hostat under snabba servrar stationerade i Sverige

Oavsett prisplan har du obegränsat med utrymme och trafik

Pris från 69 kr/månaden

Prova en månad gratis

Sidorna via egenhemsida.net är anpassade för att synas högt i Google

Systemet är programmerat, optimerat samt designat av Flighton, ett företag med spetskompetenser inom sökmotoroptimering samt webbdesign

Sidorna via egenhemsida.net är anpassade för att synas högt i Google

Våra sidor baseras på en konfigurerad verision i WordPress. Google älskar sidor som är uppbyggda i CMS-verktyget WordPress

Som kund hos egenhemsida.net kan du del av våra riktlinjer samt rekommendationer om hur du skriver texter som maximerar din närvaro på sökmotorerna

Bli en del av internet med Flighton skapare till egenhemsida.net

Bloggportaler
Idag finns det ett flertal olika bloggportaler, varav ett fåtal är topportaler i Sverige. Via bloggportalerna får du reklam på din blogg, vilket är bra för det genererar intäkter till dig. Varför företag betalar för att synas i din blogg är förenat med antalet besökare din blogg har samt vilken målgrupp den når. Det finns ingen bloggportal i världen som kan konkurrera med den riktade trafiken sökmotorer såsom Google genererar. När du bygger din blogg via oss får du ta del av våra riktlinjer om hur du gör för att maximera din synlighet på Google. Dessa riktlinjer är i enlighet med de riktlinjer vi på Flighton använder för att få våra kunder ranka ett på Google. Läs mer här.

 

Det kommer aldrig finnas någon reklam på sidor du bygger via egenhemsida.net. Önskar du reklam på din blogg går det att ordna via våra samarbetspartners som arbetar inom bloggreklam. För mer information kontakta oss på 08-612 19 19.

För att sticka ut i blogghavet så ger vi dig möjligheten att bevinga din blogg. Bli självständig på ett ledigt och lekfullt sätt redan idag!

Nedan finner du kort information om några utvalda bloggportaler

Devote.se
Bloggportalen Devote är orienterad sida. Har man inte kunskaper inom kodning är devote ett alternativ då du kan designa sidan som du vill. Det går att ändra mycket och du får ett bra resultat. Dessutom så tipsar Devote olika bloggar som finns på deras portal.

Nouw.com
Bloggportalen Nouw hette från början nattstad. Nouw låter dig att ändra allt från storlek till widgets. Dessutom har Nouw “veckans blogg” på startsidan där deras bloggare har chansen att få synas. På startsidan syns även olika saker som händer i bloggvärlden. Nouw är en populär bloggportal.

Blogg.se
Detta är en av de första bloggportaler som kom ut till marknaden. På den tiden var det endast kodning som gällde men nu har de förenklat sidan så att du både kan ändra i stilmallen och kodmallen. Här finns även gratismallar där du kan ändra det mesta.

Myshowroom.se
Är bloggen för de som vill bli populära och ha mycket publicitet. Det här är en social bloggportal och här finns flera kända bloggare. Myshowroom annordnar ofta olika event för att uppräthålla en stor gemenskap bland bloggare.

Blogger.com
Bloggportalen Blogger.com gör det enkelt för dig att utforma din egna design och påminner i temat om google drive. Ett bra val om man inte kan eller intresseras av kodning. Här har du god överblick över hela bloggen under redigerandet. Olika Widgets och sidebars finns det att välja bland. Du skapar din blogg via ditt googlekonto och behöver därför alltså inte ett separat bloggkonto.

Forme.se
Denna blogg visar gärna sina bloggare på startsidan och visar även upp en bloggtopp med de mest populära bloggarna på portalen just nu. Hemsidan är lättnavigerad, inget komplicerat .