Starta en egen snygg hemsida enkelt med oss!
[launchkit_hero_video webm="https://egenhemsida.net/wp-content/uploads/2015/03/video.webm" mpfour="https://egenhemsida.net/wp-content/uploads/2015/03/video.mp4" ogv="https://egenhemsida.net/wp-content/uploads/2015/03/video.ogv" shortcode="287" image="392" id="``4``" title="``Egen hemsida"]

Skapa egen hemsida, blogg eller CV

Enkelt. Snabbt. Snygga mallar. Sökmotoroptimerat. Ingen kodning. Testa gratis.
[/launchkit_hero_video]

Skapa en egen hemsida idag!

Därför ska du ska välja oss

Vårt system kräver inga förkunskaper

Snygg design hostat under snabba servrar stationerade i Sverige

Oavsett prisplan har du obegränsat med utrymme och trafik

Pris från 69 kr/månaden

Prova en månad gratis

Sidorna via egenhemsida.net är anpassade för att synas högt i Google

Systemet är programmerat, optimerat samt designat av Flighton, ett företag med spetskompetenser inom sökmotoroptimering samt webbdesign

Sidorna via egenhemsida.net är anpassade för att synas högt i Google

Våra sidor baseras på konfigurerade verisioner i WordPress. Google älskar sidor som är uppbyggda i CMS-verktyget WordPress

Som kund hos egenhemsida.net kan du del av våra riktlinjer samt rekommendationer om hur du skriver texter som maximerar din närvaro på sökmotorerna

Följ den digitala strömmen och skaffa dig en egen hemsida

Vill du starta en egen hemsida för din blogg eller är du helt enkelt intresserad av att starta eget? Här får du en förstaklassig hemsida helt utan reklam och med högsta design och kvalite till priset av en drink på krogen! Det ska inte vara några svårigheter att komma igång med en egen hemsida. Egenhemsida.net har skapats för att göra det så enkelt som möjligt att skapa hemsida på. I samma veva som det är enkelt så kommer din hemsida leverera bästa möjliga resultat både när det gäller webbdesign samt sökmotoroptimering.

För dig som är nybörjare på att skapa webbsidor eller inte har någon form av erfarenhet så är det inga problem. Med vårt användarvänliga system utvecklat av Flighton AB kan du lätt och enkelt komma ut med din helt egna hemsida redan idag. Som företagare, privatperson, erfaren inom hemsidor eller totalt okunnig. Egenhemsida.net finns för att ge dig det snabbaste och bekvämaste verktyget för att bygga hemsidor på!

Flighton AB har utvecklat egenhemsida och är Sveriges ledande företag inom webbutveckling, sökmotoroptimering och webbdesign.

Klicka på bilderna nedan för att se exempel på hemsidor skapade via egenhemsida.net

tandlakareostermalm.nu

Förberedda designmallar förenklar din process av skapandet

Att komma igång med din egna hemsida via oss är enkelt. Kom igång  redan idag med med våra förberedda mallar. Dessa mallar har skapats av våra toppdesigners för alla typer av personligheter och branscher. Ta chansen att bygga din hemsida eller blogg direkt efter dina idéer, smaker och behov. Skapar du en egen hemsida via oss får du en sida som både följer användarens designkrav samt sökmotorernas hårda riktlinjer.

sangarstockholm.se

Koppla gratis* ihop dig med ett eget domännamn

Här kan du koppla ihop din hemsida eller blogg med ett helt eget och unikt domännamn, självklart utan extra kostnad. Till exempel www.kenzas.se. För att bli originell och egen. När du har en egen domän kan du marknadsföra dig under ditt egna namn och sammanställa tidigare arbeten, projekt eller idéer på din nya hemsida eller blogg. Du håller helt enkelt allting så organiserat som möjligt. Skapa hemsida via egenhemsida.net är både roligt och effektivt.

*gratis menas med att det ingår och är kostnadsfitt för alla abonnemang

advokatgavle.nu

Slipp reklam på bloggen eller hemsidan

Egenhemsidas medlemmar slipper självklart störande reklam och irriterande annonser på din blogg/hemsida. Här kan du hålla en stilren och bekväm miljö för din verksamhet. Dina besökare slipper störande reklam och du behåller en proffsig image även på nätet. Här kan du istället fokusera på att sälja in dig själv eller ditt företag! Önskar du reklam på din blogg går även det att ordna. Detta via våra samarbetspartners som fokuserar på just reklamintäkter via bloggar.

Börja blogga        Skapa CV/EPK        Skapa Hemsida
Egen hemsida

Snygg modern design
som är anpassad efter besökarens enheter.

Våra designers har skapat riktigt snygga och moderna mallar för att för att passa dig och din verksamhet. Oavsett om du driver en frisörsalong eller en bilverkstad eller kanske en modeblogg. Vi har mallar till allt. Självklart anpassar sig designen för att på bästa sätt visas på mobil, surfplatta eller dator.

Ditt egna domännamn

Du kan enkelt koppla in ett eget domännamn till din hemsida, tex www.dittnamn.se. Detta ingår självfallet utan extra kostnad. På detta sett kan du se till att tidigare arbeten, projekt eller idéer kan samlas på din nya hemsida. En blogg/hemsida som ligger under en unik domän känns mer egen!

Eget domännamn
[launchkit_slider short="header header-11 overlay"][launchkit_slider_content image="413"]

Skapa din egna hemsida via vår användarvänlig plattform

Med ett superoptimerat system gällande hastighet, professionella mallar och enkla ‘drag n drop’ verktyg utvecklar du din idé och bygger den unika hemsida du vill ska spegla just din verksamhet. Det ska vara enkelt att skapa hemsida idag. När du skapar en egen hemsida hos oss kan du lätt och enkelt anpassa sidan efter dina behov helt utan kodning.

Idag är det trendigt att starta en egen hemsida och på egenhemsida.net vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång.
Hos oss spelar det ingen roll om du tidigare arbetat med webbdesign. Vi är alternativet för dig som  som vill ha en enkel och snabb lösning. Som nybörjare helt utan förkunskaper är detta ett perfekt alternativ. Våra kreativa mallar hjälper dig som ännu inte har ett mål i sikte eller en vision om hur du vill din sida ska se ut.

Skapa hemsida

Egen hemsida till ditt företag, blogg eller som CV - Har du funderat på att ge din verksamhet ett virtuellt ansiktslyft och en mer professionell image utåt? Eller är du kanske i startfasen av att skaffa dig en egen hemsida till exempelvis din hobby eller till ditt företag? Vill du börja blogga eller bloggar redan? Titta in våra bloggar och upplev skillnaden mellan blogg och blogg.

Är det på tiden för dig att starta en egen hemsida? Då är Egenhemsida.net det enkla och snabba valet för dig, då det är det mest användarvänliga svenska system online idag.

[/launchkit_slider_content][/launchkit_slider]

Modern egen hemsida till din blogg eller företag.

Vi erbjuder ett kostnadseffektivt upplägg där du kan skapa en egen hemsida som är toppmodern och attraktiv för din verksamhet. Här skapar du en egen hemsida för att i en annonsfri miljö visa bilden av dig och din verksamhet/blogg. Via Egenhemsida.net ser vi till att folk enkelt hittar din hemsida via Google och andra sökmotorer. Du får även din hemsida optimerad samt mobilanpassad för smart phones. Bli kund och påbörja skapandet av din hemsida redan idag.

Enklet och prisvärt.

[launchkit_pricing_table icon="icon-notebook-streamline" button_url="https://egenhemsida.net/pro-site/" currency="kr" amount="69" detail="/månad" title="Privat hemsida" layout="large" feature="active"]Privat hemsida
Informationssida eller mindre landningssida
Perfekt för dig som vill ha en sida för specifik produkt[/launchkit_pricing_table]
[launchkit_pricing_table icon="icon-factory-lift-streamline-warehouse" button_url="https://egenhemsida.net/pro-site/" currency="kr" amount="99" detail="/månad" title="Företag Plus Extra" layout="large"]Företag Plus Extra
Perfekt för företag
Allt ingår![/launchkit_pricing_table]
[launchkit_pricing_table icon="bubble-love-streamline-talk" button_url="https://egenhemsida.net/pro-site/" currency="kr" amount="69" detail="/månad" title="Blogg Exclusive" layout="large"]Blogg Exklusive
Mer plats för filer och bilder[/launchkit_pricing_table]
[launchkit_pricing_table icon="icon-man-people-streamline-user" button_url="https://egenhemsida.net/pro-site/" currency="kr" amount="19" detail="/månad" title="Online CV" layout="large"]Publicera ditt CV Online snyggt
Perfekt för dig som frilansare eller privatperson[/launchkit_pricing_table]

Om ni skulle behöva köpa proffshjälp från oss erhåller vi fasta priser på det mesta. Vi kan hjälpa dig med att ta fram unik logotyp, hjälp med domänpekning, hjälp med installation av epost från Google Apps mm. Se vårt utbud av extratjänster här för prisinformation. Vill du ha hjälp inom sökmotoroptimering alternativt önskar skapa en mer avancerad hemsida eller webbshop är du välkommen att kontakta Flighton AB.

Skaffa en
Invitekod.

“För att använda egenhemsida.net behöver du en Invitekod. Vi delar ut ett begränsat antal koder. Du kan ansöka om en Invitekod till höger”

Viktor Grahn, grundare egenhemsida.net
Expert på webbutveckling, programmering och sökmotoroptimering.

 

"Att ska ha en egen hemsida kommer mer och mer bli en hygienfaktor i vår allt mer digitaliserade värld. 

William Chand, grundare egenhemsida.net
Expert på marknadsföring, PR samt sökmotoroptimering.

[launchkit_clients pppage="5"]

Du är i goda händer

Egenhemsida.net optimerats av Sveriges vassaste företag inom webbutveckling, sökmotoroptimering och design. Flighton AB
Vi vll att samtliga till ett vettigt pris ska kunna skapa hemsida. Att skapa en egen hemsida är inte längre en vetenskap.

 

Starta sida med oss

Glöm inte att först skaffa en Invite

Det är inte allt...

[launchkit_icon icon="camera"]
Profesionella Gratisbilder
[/launchkit_icon][launchkit_icon icon="icon-design-pencil-rule-streamline"]
Enkla designverktyg
[/launchkit_icon]
[launchkit_icon icon="camera-streamline-video"]
Videomanualer
[/launchkit_icon][launchkit_icon icon=" fa fa-space-shuttle"]
Snabba servrar i Sverige
[/launchkit_icon]
[launchkit_icon icon="icon-book-dowload-streamline"]
Textmanualer
[/launchkit_icon][launchkit_icon icon="icon-map-streamline-user"]
Bra support
[/launchkit_icon]
[launchkit_icon icon="google"]
Sökoptimerat system
[/launchkit_icon][launchkit_icon icon="icon-paint-bucket-streamline"]
Anpassa din sida enkelt
[/launchkit_icon]

RapidSLL GeoTrust Norton Secure  Truste  vsealSäker och krypterad betalning

 

Egenhemsida.net en tjänst från Flighton ABFlightonab

filme porn filme porn filme porn filme porn/a> filme porn filme porn filme porn